De actiekrant van Groningen in je inbox!
Selecteer jouw stad:

Spa- and Beauty Moments

Kortingen & acties 2012

Schoonheidssalon Spa and Beauty Moments in Groningen is de uitgelezen plek om heerlijk tot rust te komen en op en top verzorgd te worden. In het authentieke pand aan de Steentilstraat in hartje Groningen vind je twee verdiepingen met alles in huis voor jouw 'spa and beauty moment'.


In de schoonheidssalon van Spa and Beauty Moments kan je diverse schoonheisbehandelingen krijgen, zoals behandelingen voor huidverbetering (behandeling acne en pigmentvlekken) en huidverjonging (microdermabrasie). In het souterrain van Spa and Beauty Moments vind je een infrarood-sauna, whirlpool en relax- en massageruimte. Ook is hier een ruimte waar je met vriendinnen een workshop make-up, kleur-en kledingadvies of huid- en haarverzorging kan volgen. De producten die Spa and Beauty Moments gebruikt bij hun behandelingen en massages zijn ook allemaal te koop in hun shop gedeelte op de eerste verdieping.


Regelmatig heeft Spa and Beauty Moments speciale aanbiedingen, zoals een moederdagaanbieding of een herfst-aanbieding. Wil je op de hoogte blijven van alle acties van Spa and Beauty Moments in Groningen? Hou dan Actiekrant.nl in de gaten, want ons team plaatst hier alle actuele aanbiedingen van Spa and Beauty Moments in Groningen!

 

Adres gegevens

Steentilstraat 48
9711 GP Groningen

 

Openingstijden

Ma:
onbekend
Di:
onbekend
Wo:
onbekend
Do:
onbekend
Vr:
onbekend
Za:
onbekend
Zo:
onbekend
 

Contact info

0503182133

Ga naar website